1921-22 Hacklete Road Construction

1921-22 Road Construction Breaclete to Hacklete. Back Row: l-r John Macaulay 19 Hacklete, Murdo Macdonald 16 Hacklete, Donald Macdonald 25 Valasay, Donald Matheson 18 Hacklete, Donald Mackenzie 3 Croir, John Macdonald 14 Hacklete, Norman Macdonald 16 Hacklete, Kenneth Martin 2 Hacklete, John Macdonald 24 Valasay, Angus Macdonald 8 Hacklete, Norman Mackenzie 13 Hacklete, Peter Macaulay 19 Hacklete, George Maciver 11 Hacklete, Kenneth Macdonald 24 Valasay. Middle Row: John Mackay 2 Earshader, Norman Maciver 11 Hacklete. Front Row: Malcolm Maciver 11 Hacklete, Angus Macdonald 22 Valasay, John Matheson 18 Hacklete, John Macdonald 3 Hacklete, Norman Macdonald 7 Hacklete, Malcolm Macdonald 24 Valasay, Kenneth Macleod 9 Hacklete, Malcolm Matheson 18 Hacklete, Norman Mackenzie 12 Hacklete, Norman Macdonald 24 Valasay, John Macinnes 3 Hacklete, Malcolm Macdonald 8 Hacklete.

1921-22 Hacklete  Road Construction
Record Maintained By: CEBL