Knockiandue School, 1949/50

Knockiandue School, 1949/50.

Back row, left to right: Miss Joan Macaulay (Infant Teacher); Niall Macleod, 1 Keose; Iain Campbell, Am Fasgadh, Keose; Kenny Dan Mackenzie, 7a Keose; Alexander Morrison, 5 Keose Glebe; Murdo Morrison, 6 Keose Glebe; Donald Morrison, 6 Keose Glebe; Mr Calum Macleod, Headmaster.
Second row, left to right: John Macleod, 16 Laxay; Alex John Macaulay, 9 Keose Glebe; Donalasdair Smith, 3 Keose Glebe; Donald Angus Macaulay, 9 Keose Glebe; Donald Robert Mackay, 2 Keose Glebe; Donald Maciver, Post Office, Laxay; Roderick Smith, 3 Keose Glebe.
Front row, left to right: Angus Mackay, 2 Keose Glebe; Torquil Macleod, 15 Laxay; Mary Ann Macleod, 27 Laxay; Christina Mackenzie, 7 Laxay; Catherine Ann Mackenzie, 7a Keose; Christina Mackenzie, 4 Keose; Ella Macleod, 16 Laxay; Katie M Macaulay, 9 Keose Glebe; Angus john Macleod, 27 Laxay and Murdo Mackenzie, 7 Laxay.

Kinloch Historical Society