Knockiandue School, 1957/58

Knockiandue School, 1957.

Back row, left to right: John A Mackenzie, 39 Laxay; Malcolm Macleod, 16b Laxay; Malcolm Mackenzie, 15 Laxay; Donald Macleod, 20 Laxay; Colin A Macdonald, 11 Keose.
Middle row, left to right: Joan Macaulay, 30 Balallan (teacher); Flora Macleod, 10 Laxay; Donna Mackenzie, 1 Keose Glebe; Chrissie M Macmillan, 4 Keose Glebe; Addie Margaret Smith, 3 Keose Glebe; Isobel Macdonald, 11 Keose Glebe; Mary Macmillan, 4 Keose Glebe; Catherine Mackenzie, 15 Laxay; Christine Morrison (teacher).
Front row, left to right: Donald R Morrison, 7 Keose Glebe; Donald A Macaulay, 5 Keose Glebe; Malcolm Macaulay, 5 Keose Glebe; Alice Macleod, 20 Laxay; Joan Mackenzie, 31 Laxay; Sandra Macmillan, 4 Keose Glebe; Julia Mackenzie, 15 Laxay; Joan Morrison, 7 Keose Glebe; Joan Macmillan, 4 Keose Glebe; Murdo D Mackenzie, 15 Laxay; Norman Macmillan, 4 Keose Glebe and Colin Mackenzie, 7 Laxay.

Origin Date:
Kinloch Historical Society