89032: Bernera school pupils c1928

Bernera school pupils c1928
Some of the pupils in Bernera c 1928;
Back l-r Calum Mackenzie, 8 Breaclete, Kenneth Martin, 17 Hacklete, Malcolm Macdonald, 7 Croir, John Maclennan, 8 Kirkibost, James Macdonald, 16b Tobson, Norman Mackenzie, 13 Hacklete, James Macdonald, 5 Croir, Duncan Macdonald, 11 Kirkibost, Norman Maciver, 4 Breaclete, headmaster Calley Murray.
Middle row l-r Margaret Macdonald, 9 Kirkibost, Christina Macdonald, 21 Tobson, Maggie Macdonald, 1 Tobson, Margaret Macdonald, Ardglas, Breaclete, Catherine Macdonald, 6 Croir, ? .
Front row l-r- Norman Mackenzie?, 8 Breaclete, Norman Angus Maciver, 3 Breaclete, Christina Macdonald, 9 Tobson, Kathleen Macdonald, Ardglas, Breaclete, Kate Anna Macdonald, 24 Valasay, Alexander Maclennan, 8 Kirkibost, Alexander Maclennan, 10 Kirkibost

Origin Date: