Kershader School - 1933

Back Row l-r: M Macleod, 1 Habost; M Macleod, 5 Garyvard; A Mackinnon, Caverstay; M Macleod, 10 Garyvard; M Mackay, 3 Kershader; Donald Macdonald, Garyvard; A Macinnes, 1 Kershader; D Macleod, 4 Kershader; D Macdonald, Garyvard; F Macleod, 10 Kershader

5th Row l-r: J Mackinnon, Caverstay; AJ Macleod, 5 Garyvard; A Macleod, Garyvard; K Macdonald, 2/4 Kershader; H Macleod, 10 Garyvard; A Macdonald, 9 Habost; AM Macleod, Caverstay

4th Row l-r: Mr Donald Matheson (Head), Gravir; MA Mackay, 3 Kershader; A Macleod, 11 Habost; A Mackinnon, 1 Garyvard; F Macleod, 11 Habost; MB Macleod, 3 Garyvard; J Macleod, 4 Kershader; M Macaulay, 8 Kershader; JM Macleod, 10 Kershader; AD Macleod, 4 Kershader

3rd Row l-r: MJ Macleod, 4 Kershader; D Macleod, 1 Garyvard; A Mackay, 3 Kershader; DJ Macrae, 8 Habost; B Macrae, 8 Habost; MA Macaulay, 8 Kershader; J Mackay, 3 Kershader; J Macdonald, 6 Kershader

2nd Row l-r: BA Macleod, 5 Kershader; J Macdonald, 9 Habost; C Macleod, 12 Habost; MA Macleod, 6 Kershader; M Macleod, 4 Kershader; MM Macleod, 4 Kershader; JD Macaulay, 8 Kershader

Front Row l-r: D Macleod, 12 Habost; A Matheson, Schoolhouse; K Macdonald, Garyvard; CB Macleod, 5 Garyvard; B Macleod, 5 Garyvard; M Macdonald, Garyvard; P Macleod, 12 Habost; A Macleod, 11 Habost; A Macleod, 11 Habost; D Macleod, 10 Garyvard

Image Details
Origin Date: