Kershader School, 1936

BACK ROW A J Macleod, 2 Habost; J D Macaulay, 8 Kershader; D J Macrae, 8 Habost; C M Macleod, 4 Kershader; Dan Macleod, Garyvard. THIRD ROW Miss Macleod, Teacher; D J Mackay, 11 Kershader; M A Macleod, 5 Garyvard; M M Macleod, 4 Kershader; I Macleod, 11 Habost; C B Macleod, 5 Garyvard; J Mackay, 3 Kershader; P Macleod, 12 Habost; A Mackay, 3 Kershader; M Matheson, Schoolhouse; B Macrae, 8 Habost; C B Macleod, 4 Kershader; J M Macdonald, Oathill, Habost; J A Macleod, 11 Habost; Mr Matheson, Headmaster. SECOND ROW C Macleod, Garyvard; D Macleod, 10 Garyvard; R Ferguson, 12 Habost; B M Macleod, 11 Habost; A Ferguson, 12 Habost; D Macleod, 12 Habost; A Matheson, Schoolhouse; C Macleod, 2 Kershader; M Macrae, 6 Habost; M Macleod, 4 Kershader; P Macrae, 8 Habost; C J Macrae, Habost, M Matheson, Schoolhouse. FRONT ROW K D Macleod, 12 Habost; R Macrae, 8 Habost; J Macleod, 4 Kershader; W Matheson, Schoolhouse; D Macleod, 2 Kershader; D A Macleod, 4 Kershader; C Macleod, 6 Garyvard; J Macleod, Garyvard; M Macaulay, 8 Kershader; G Macrae, 8 Habost; D J Mackay, 3 Kershader.

PHS