Kershader School, c1949

BACK ROW Alexina Mackinnon, 1 Garyvard, Teacher; Roderick Morrison, Head Teacher. SECOND ROW Kenny Macleod, 4 Kershader; Murdo Macleod, 1 Garyvard; Donald Macleod, 6 Garyvard; Murdina Macleod, 4 Kershader; Rena Macleod, 4 Kershader; Joan Macleod, 1 Garyvard; Alex M Macdonald, 1 Habost; Donald M Mackinnon, 4 Caverstay; John A Mackinnon, 11A Habost. THIRD ROW Mairi Kennedy 2/4 Kershader; Joan Montgomery, 11 Garyvard; Cathie M Macdonald, 7 Kershader; Annie F Mackay, 11Kershader; Mary Macleod, 2 Kershader; Marion A Mackinnon, 11A Habost; Chrissie Montgomery, 11 Garyvard; Chirsty M Mackinnon, 4 Caverstay; Catriona Mackinnon, 2 Garyvard; Chirsty M Macleod, 6 Garyvard. FRONT ROW Donald Macrae, 6 Habost; Angus Mackinnon, 4 Caverstay; Calum Macleod, 4 Kershader; Donald N Mackinnon, 11A Habost; Donald Kennedy, 2/4 Kershader.

Origin Date:
PHS