Lemreway School, 1933

Back Row l-r: Bellann Macleod, Teacher; Donald Carmichael, Jnr. 16 Lemreway; Murdo Macmillan, 4 Orinsay; John Nicolson, 9 Lemreway; Kenneth Nicolson, 19 Lemreway; Kenny Macmillan, 32 Lemreway; Donald Carmichael, Snr. 16 Lemreway; Malcolm Macleod, 30 Lemreway; Kenneth Nicolson, 9 Orinsay, John Carmichael, 3 Orinsay. Second Row l-r: John Nicolson, 12 Orinsay; Kirsty B Kennedy, 13 Orinsay; Peggy M Macinnes, 12 Lemreway; Agnes Nicolson, 20 Lemreway; Kirsty M Carmichael, Stiomreway; Joan Macmillan, 2 Orinsay; Dolina Nicolson, 21 Lemreway; Kate Carmichael, 3 Orinsay; Catherine Nicolson, 19 Lemreway; Murdo Macmillan, 4 Lemreway. Front Row l-r: Donald Carmichael, 16 Lemreway; Catherine Nicolson, 21 Lemreway; Donald Murdo Nicolson, 9 Orinsay.

Image Details
File Name: