Lemreway School, 1934
Back Row l-r: A Macmillan, 23 Lemreway; M Macinnes, 12 Lemreway; J Nicolson, 12 Orinsay; D Carmichael, Jnr. 16 Lemreway; D Carmichael, Snr. 16 Lemreway; J Nicolson, 9 Lemreway; M MacMillan, 4 Lemreway; D Carmichael, 16 Lemreway; Bellann MacLeod, Teacher.

Second Row l-r: D J Carmichael, 16 Lemreway; M I Macinnes, 6 Orinsay; C Nicolson, 19 Lemreway; M M Macinnes, 12 Lemreway; J Carmichael, 16 Lemreway; K A MacMillan, 4 Lemreway; C. Nicolson, 21 Lemreway.

Front Row l-r: M M Kennedy,13 Orinsay; J Nicolson, 12 Orinsay; R Nicolson, 21 Lemreway; M Campbell, 6 Lemreway; C A Morrison, 18 Lemreway, A J Nicolson, 12 Orinsay; A Macleod, 13 Lemreway
BACK ROW

SECOND ROW