Lemreway School, 1953
Back Row l-r: Miss MacKay, Achmore, Teacher; Calum Macmillan, 14 Lemreway; Angus Macmillan, 14 Lemreway; Kenny Kennedy, 7 Orinsay; Donald M Macritchie, 11 Orinsay; Angus J Montgomery, 17 Lemreway; Murdo M Kennedy, 7 Orinsay; Calum Campbell, 6 Lemreway; Sandy Macmillan, 14 Lemreway; Calum Macmillan, Gravir, Head Teacher.

Second Row l-r: Peter Nicolson, 2 Lemreway; Calum J Carmichael, 16 Lemreway; Robert Kennedy, 16 Orinsay; Peggy Montgomery, 17 Lemreway; Annie Carmichael, Lon Ban, Lemreway; Annie Nicolson, 2 Lemreway; Cathie B Nicolson, 24 Lemreway; Donald Montgomery, 1 Orinsay; Louis D Nicolson 25 Lemreway; Finlay Macinnes, 6 Orinsay.

Third Row l-r: Lena Macmillan, 14 Orinsay; Isobel Nicolson, 25 Lemreway; Peggy A Macinnes, 6 Orinsay; Mina Montgomery, 1 Orinsay; Joan Carmichael, Lon Ban, Lemreway; Mary A Macmillan, 4 Lemreway; Christine Macinnes, 32 Lemreway; Peggy A Carmichael, 16 Lemreway; Catherine Montgomery, 26 Lemreway, Chrissie M Macritchie, 11 Orinsay

Front Row l-r: Alasdair Macmillan, 14 Lemreway; Alex D Smith, Mission House, Lemreway; John A Carmichael, 16 Lemreway; Malcolm A Nicolson, 25 Lemreway; Neil Macmillan, Schoolhouse.
BACK ROW

SECOND ROW