Gravir School, 1952
Back Row l-r: Miss Isobel Matheson, 27 Gravir: Murdo A. Matheson, 4 Glen: Donald MacMillan, 3: Norman Matheson, 6 Glen: Roddy A. MacKenzie, 4: John MacPhail, 19: Eddie MacLeod, 37: Calum Campbell, 13: Hugh Fraser, 14: Neil Campbell, 13: Donald J. Fraser, 14:

Middle Row l-r: Cathie M. Morrison, “Cnoc na Laoigh”: Nellie MacLean, 7 Glen: Bellann Morrison, 5 Glen: Annie M MacKenzie, “Doctor’s House” Lilian Matheson, 6 Glen: Mina MacLean, 7 Glen: Ina MacLeod, 2 Glen: Christine Matheson, 26.

Front Row l-r: Alick MacAskill, “Lakehouse”: Anna Margaret MacAskill, 40: Joan Matheson, 15 Glen: Agnes Matheson, 30: Joan MacLeod, 37: Aileen MacAskill, 13 Glen: Joan MacAskill, “Heather View”: Annie M. MacMillan, 20: Dolly M. Fraser, 14: Joan MacAskill, “Lakehouse”: Muriel Chisholm, 29: Nellie Angie MacAskill, 40: Donald Morrison, 5 Glen:

Kneeling l-r: Donald Kennedy, “Schoolhouse”: Kenneth Matheson, 15 Glen?: Allan MacAskill, “Lakehouse”: Murdo I. Fraser, 14: Norman Kennedy, “Schoolhouse”:

Origin Date:
PHS