Gravir School, 1953
BACK
Alex J MacAskill, Lakehouse; Neil Campbell, 13; Donald Macmillan, Post Office; Eddie MacLeod, 37; Roddy A MacKenzie, 5; Neil Fraser, 14; Norman Matheson, 6 Glen; Hugh Fraser, 14; Donald Morrison, 5 Glen; Ishbel Matheson, Teacher

SECOND
Joan Macaskill, Lakehouse; Cathie M Morrison, Cnoc na Laoigh; Christine Matheson, 26; Nellie MacLean, 7 Glen; Ina MacKinnon, 2 Glen; Belle Ann Morrison, 5 Glen; Annie M MacKenzie, Doctor’s House; Agnes Matheson, 30Kate Morrison, 5 Glen; Joan MacLeod, 37; Annie M MacMillan, 20

THIRD
Margaret MacPhail, 12; Dolly MacAskill, 40; Mairi Campbell, 13; Chrissie Nicolson, 22; Joan Matheson, 15 Glen; Dolly Fraser, 14; Aileen MacAskill, 13 Glen; Muriel Chisholm, 2; Nellie MacAskill, 40; Sandra Montgomery, 24; Anna M MacAskill, 40

FRONT
Iain D MacMillan, 20; Murdo J Fraser, 14; Alan MacAskill, Lakehouse; Donald Kennedy, Schoolhouse; Kenneth Matheson, 15 Glen; Norman Kennedy, Schoolhouse; George Matheson, 31; Donald Matheson, 31

Origin Date:
PHS