Lemreway School, 1934
Back Row l-r: I Macritchie, 8 Orinsay; D J Kennedy, 13 Orinsay; John Nicolson, 20 Lemreway; Calum Nicolson, 27 Lemreway; Roddy Macmillan, 11 Orinsay; Norman Nicolson, 19 Lemreway; Kenneth Macmillan, 4 Orinsay; Norman Nicolson, 9 Lemreway; Malcolm Mackay, 1 Lemreway; Iain Carmichael, 16 Lemreway; Norman Campbell, Head Teacher.

Second Row l-r: Murdo MacLeod, 30 Lemreway; Rebecca Kennedy, Post Office; Peggy Nicolson, 9 Orinsay; Peggy Carmichael, 31 Lemreway; Peggy Macritchie, 8 Orinsay; Ann Nicolson, 12 Orinsay; Rebecca Kennedy, 13 Orinsay; Dolina Macleod, 30 Lemreway; Cathie Macmillan, 4 Orinsay; Murdo Macmillan, 11 Orinsay.

Front Row l-r: John Macmillan, 32 Lemreway; Donald Nicolson, 21 Lemreway; Robert A Kennedy, 13 Orinsay; Isobel Nicolson, 9 Lemreway; Jessie Macritchie, 8 Orinsay; Cathie Nicolson, 12 Orinsay; Angus Nicolson, 12 Lemreway; Roderick Macinnes, 12 Lemreway; Donald Nicolson, 9 Orinsay.

SECOND ROW
Murdo MacLeod 30 Lemreway; Rebecca Kennedy, Post Office; Peggy Nicolson, 9 Orinsay; Peggy Carmichael, 31 Lemreway; Peggy Macritchie, 8 Orinsay; Ann Nicolson, 12 Orinsay; Rebecca Kennedy, 13 Orinsay; Dolina Macleod, 30 Lemreway; Cathie Macmillan, 4 Orinsay; Murdo Macmillan, 11 Orinsay.

FRONT ROW

Pairc Historical Society